Stuur je idee in!

Je kunt het hele jaar je idee aanmelden maar 2 x per jaar is er een stemronde waarbij mensen die doneren kunnen stemmen op een project. Kijk hier voor de data.

 • Werk je idee zoveel mogelijk uit en beschrijf het zo gedetailleerd mogelijk.
 • Omschrijf zo duidelijk mogelijk welke goederen en/of diensten je nodig hebt om je idee uit te kunnen voeren. Het Bezuidenhoutfonds stelt – bij goedkeuring - alleen de financiële middelen beschikbaar om goederen en/of diensten ten behoeve van de uitvoering van het idee te kunnen bekostigen.
  Let op! Het Bezuidenhoutfonds regelt en organiseert niet.
 • Als aandrager van het idee ben je zelf verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Wij willen graag weten wat jij zelf denkt te kunnen doen om je idee te realiseren.
  Het Bezuidenhoutfonds stelt – bij goedkeuring - alleen de financiële middelen beschikbaar.
 • Wij willen graag van jou weten hoeveel je denkt dat het gaat kosten. Wees zo volledig mogelijk met je begroting.
  Tip! Vraag offertes aan die je kostenberekening kunnen ondersteunen. Dit geeft een goed inzage in de mogelijke financiële aanspraak uit het Bezuidenhoutfonds.
 • Als aandrager van het idee verwachten we dat jij zelf ook een concrete bijdrage levert aan de uitvoering van het idee. Wij kunnen ons voorstellen dat je het idee niet alleen uitvoert. Wij willen graag een inzage van welke partijen er betrokken zijn bij de uitvoering van je idee.
  Let op! Het Bezuidenhoutfonds regelt en organiseert niet, maar kent – bij goedkeuring – financiële middelen beschikbaar om ideeën te realiseren.